Speeltuin Thienbunder

Beste scholen en/of instanties,

 

Elk jaar bezoeken vele scholen en/ of instanties onze speeltuin Thienbunder. Wellicht maakt u dit jaar weer plannen voor een schoolreis of uitje.

Als bestuur van de Speeltuin Thienbunder willen we u tijdig informeren. Het beheer van de speeltuin bestaat uit een team vrijwilligers dat instaat voor het beheer en het onderhoud. Dit alles kost geld en inspanningen van onze vrijwilligers. De voornaamste bron van inkomsten is het entreegeld en verkoop van eten en drinken.

Vandaar dat wij per 2020 voor schoolreizen of -uitjes een abonnementstarief van € 75,- vragen. De leerkrachten of begeleiders krijgen gratis entree. Daarnaast brengen wij een bedrag van € 50,00 in rekening wanneer u niet voldoet aan de verwachte tegenprestatie. Wij bieden u een verzorgde, mooie en goed onderhouden speeltuin en daarom vragen wij als tegenprestatie:
- In de speeltuin staan voldoende prullenbakken. Wij vragen jullie om deze te gebruiken.
- Wij zorgen dat de speeltuin schoon is en verwachten deze in dezelfde staat terug.

Verder hebben we enkele afspraken in de speeltuin:
- De kinderen mogen lunchpakketten meenemen naar de speeltuin.
- Wanneer jullie eten willen kopen, dan graag bij de reservering vermelden. We willen jullie niet teleurstellen met onvoldoende voorraad.
- In de speeltuin kan zowel met pin als contant worden betaald. Indien gewenst, kan de speeltuin een kwitantie uitschrijven.
- Gelieve tijdig te reserveren.
- Scholen en/of instanties mogen ook buiten de openingstijden de speeltuin bezoeken, mits er voldoende vrijwilligers beschikbaar zijn.
- Heeft u het abonnement (nog) niet betaald of heeft u bij ons nog een openstaande rekening? Dan zijn wij helaas genoodzaakt uw groep de toegang te weigeren.

 

Wanneer u een schoolreis wilt plannen, vragen wij u om een contact op te nemen met onze vrijwilliger
( Mailadres: info@speeluinthienbunder.com )


Met vriendelijk groet,
Bestuur Speeltuin Thienbunder.